Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Predominant Aroma Components in Raw and Roasted Walnut (Juglans regia L.)
 
 
Titel: Characterization of Predominant Aroma Components in Raw and Roasted Walnut (Juglans regia L.)
Auteur: Liu, Bing
Chang, Yuan
Sui, Xinping
Wang, Ruifang
Liu, Zixuan
Sun, Jie
Chen, Haitao
Sun, Baoguo
Zhang, Ning
Xia, Junxia
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 3 pagina's 717-727
Jaar: 2021-11-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland