Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of Three New Certified Reference Materials for Food and Environmental Analysis and Certification Using Laboratory Intercomparison as well as Primary Reference Measurement Procedures
 
 
Titel: Preparation of Three New Certified Reference Materials for Food and Environmental Analysis and Certification Using Laboratory Intercomparison as well as Primary Reference Measurement Procedures
Auteur: Polkowska-Motrenko, Halina
Samczyński, Zbigniew
Dybczyński, Rajmund S.
Chajduk, Ewelina
Danko, Bożena
Kalbarczyk, Paweł
Krata, Agnieszka A.
Pyszynska, Marta
Zuba, Iga
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 2 pagina's 377-390
Jaar: 2021-09-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland