Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Non-destructive Fluorescence Spectroscopy as a Tool for Discriminating Between Olive Oils According to Agronomic Practices and for Assessing Quality Parameters
 
 
Titel: Non-destructive Fluorescence Spectroscopy as a Tool for Discriminating Between Olive Oils According to Agronomic Practices and for Assessing Quality Parameters
Auteur: Martín-Tornero, Elísabet
Fernández, Antonio
Pérez-Rodriguez, Juan Manuel
Durán-Merás, Isabel
Prieto, María Henar
Martín-Vertedor, Daniel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 2 pagina's 253-265
Jaar: 2021-09-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland