Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Assessment and Comparison of Bioavailability of Cadmium in Different Foods Using In Vitro, In Cellulo, and In Vivo Models
 
 
Titel: Assessment and Comparison of Bioavailability of Cadmium in Different Foods Using In Vitro, In Cellulo, and In Vivo Models
Auteur: Wu, Ke-Jia
Gong, Bo
Wang, Peng-Cheng
Zheng, Liang-Qing
Fang, Min
Liu, Xin
Gong, Zhiyong
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 11 pagina's 2951-2958
Jaar: 2022-06-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland