Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Heterocyclic Aromatic Amines in Various Fried Food by HPLC–MS/MS Based on Magnetic Cation-Exchange Resins
 
 
Titel: Determination of Heterocyclic Aromatic Amines in Various Fried Food by HPLC–MS/MS Based on Magnetic Cation-Exchange Resins
Auteur: Wang, Shimiao
Yang, Chunyu
Liu, Yeqian
Wang, Yiran
Zhao, Qi
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 11 pagina's 2902-2916
Jaar: 2022-06-11
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland