Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Hexanal Using Static Headspace GC-FID Method and Its Correlation with Oxidative Rancidity in Edible Oils
 
 
Titel: Determination of Hexanal Using Static Headspace GC-FID Method and Its Correlation with Oxidative Rancidity in Edible Oils
Auteur: Sharma, Anupma
Bhardwaj, Ambika
Khanduja, Ghata
Kumar, Saurav
Bagchi, Sudeshna
Kaur, Rishemjit
Sharma, Manu
Singla, Monika
Ravinder, T.
Bhondekar, Amol P.
Prabhavathi Devi, B. L. A.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 10 pagina's 2652-2663
Jaar: 2022-05-16
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland