Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Sensory Variations in Olive Oils from the Arbequina Variety Elaborated with Changes in Fruit Selection and Process
 
 
Titel: Sensory Variations in Olive Oils from the Arbequina Variety Elaborated with Changes in Fruit Selection and Process
Auteur: dos Santos, Amanda Neris
de Oliveira da Silva, Luiz Fernando
Fante, Camila Argenta
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 8 pagina's 1645-1653
Jaar: 2021-03-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland