Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Quality Parameters of Açaí Oil During Thermal Oxidation Using NIRS and Chemometrics
 
 
Titel: Evaluation of Quality Parameters of Açaí Oil During Thermal Oxidation Using NIRS and Chemometrics
Auteur: Rodrigues, B. V. C.
Pompeu, D. R.
Herman, C. A. N. P.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 11 pagina's 2335-2345
Jaar: 2021-06-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland