Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Detection of Lard Adulteration in Wheat Biscuits Using Chemometrics-Assisted GCMS and Random Forest
 
 
Titel: Detection of Lard Adulteration in Wheat Biscuits Using Chemometrics-Assisted GCMS and Random Forest
Auteur: Azizan, Nur Inani
Mokhtar, Nur Fadhilah Khairil
Arshad, Syariena
Sharin, Siti Nurhidayah
Mohamad, Nornazliya
Mustafa, Shuhaimi
Hashim, Amalia Mohd
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 11 pagina's 2276-2287
Jaar: 2021-06-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 20 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland