Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Characterization of Wine Vinegars Belonging to the Vinagre de Montilla-Moriles Protected Designation of Origin, Using Near-Infrared Spectroscopy
 
 
Titel: Chemical Characterization of Wine Vinegars Belonging to the Vinagre de Montilla-Moriles Protected Designation of Origin, Using Near-Infrared Spectroscopy
Auteur: Sánchez, María-Teresa
Márquez, Rocío
Torres, Irina
De la Haba, María-José
Pérez-Marín, Dolores
López, María-Isabel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 802-810
Jaar: 2020-01-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland