Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Rapid Determination of Saffron Grade and Adulteration by Thin-Layer Chromatography Coupled with Raman Spectroscopy
 
 
Titel: Rapid Determination of Saffron Grade and Adulteration by Thin-Layer Chromatography Coupled with Raman Spectroscopy
Auteur: Dai, Haochen
Gao, Qixiang
He, Lili
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 13 () nr. 11 pagina's 2128-2137
Jaar: 2020-07-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland