Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Aroma Profiles of Traditional and Modern Zhenjiang Aromatic Vinegars and Their Changes During the Vinegar Aging by SPME-GC-MS and GC-O
 
 
Titel: Comparison of Aroma Profiles of Traditional and Modern Zhenjiang Aromatic Vinegars and Their Changes During the Vinegar Aging by SPME-GC-MS and GC-O
Auteur: Al-Dalali, Sam
Zheng, Fuping
Sun, Baoguo
Chen, Feng
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 2 pagina's 544-557
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland