Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Fast Methodology for Identification of Olive Oil Adulterated with a Mix of Different Vegetable Oils
 
 
Titel: Fast Methodology for Identification of Olive Oil Adulterated with a Mix of Different Vegetable Oils
Auteur: Filoda, Paula Freitas
Fetter, Lucas Flores
Fornasier, Franccesca
Schneider, Rosana de Cassia de Souza
Helfer, Gilson Augusto
Tischer, Bruna
Teichmann, Aline
Costa, Adilson Ben da
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 1 pagina's 293-304
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland