Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Method Development and Validation for the Analysis of Emerging and Traditional Fusarium Mycotoxins in Pepper, Potato, Tomato, and Cucumber by UPLC-MS/MS
 
 
Titel: Method Development and Validation for the Analysis of Emerging and Traditional Fusarium Mycotoxins in Pepper, Potato, Tomato, and Cucumber by UPLC-MS/MS
Auteur: Zhao, Zhiyong
Yang, Xianli
Zhao, Xiaoyan
Chen, Lei
Bai, Bing
Zhou, Changyan
Wang, Jianhua
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 6 pagina's 1780-1788
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland