Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Volatile Constituents of Jambolan (Syzygium cumini L.) Fruits at Three Maturation Stages and Optimization of HS-SPME GC-MS Method Using a Central Composite Design
 
 
Titel: Volatile Constituents of Jambolan (Syzygium cumini L.) Fruits at Three Maturation Stages and Optimization of HS-SPME GC-MS Method Using a Central Composite Design
Auteur: Mehta, Praveen Kumar
Sousa Galvão, Mércia de
Soares, Alysson Caetano
Nogueira, Juliete Pedreira
Narain, Narendra
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 3 pagina's 733-749
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland