Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Free Fatty Acids in Cheese by Means of Matrix Solid-Phase Dispersion Followed by Ultra-High Performance Liquid Chromatography and Tandem Mass Spectrometry Analysis
 
 
Titel: Determination of Free Fatty Acids in Cheese by Means of Matrix Solid-Phase Dispersion Followed by Ultra-High Performance Liquid Chromatography and Tandem Mass Spectrometry Analysis
Auteur: Simeoni, Maria Chiara
Sergi, Manuel
Pepe, Alessia
Mattocci, Enrico
Martino, Giuseppe
Compagnone, Dario
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 10 pagina's 2961-2968
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland