Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced-Oxidation and Highly Sensitive Detection of Tartrazine in Foodstuffs via New Platform Based on Poly(5-Sulfosalicylic Acid)/Cu(OH)2 Nanoparticles
 
 
Titel: Enhanced-Oxidation and Highly Sensitive Detection of Tartrazine in Foodstuffs via New Platform Based on Poly(5-Sulfosalicylic Acid)/Cu(OH)2 Nanoparticles
Auteur: Arvand, Majid
Gaskarmahalleh, Atefeh Ashoori
Hemmati, Shiva
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2241-2251
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland