Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Combination of NMR and MRI Techniques for Non-invasive Assessment of Sea Cucumber (Stichopus japonicas) Tenderization During Low-Temperature Heating Process
 
 
Titel: Combination of NMR and MRI Techniques for Non-invasive Assessment of Sea Cucumber (Stichopus japonicas) Tenderization During Low-Temperature Heating Process
Auteur: Dong, Xiuping
Li, Yan
Li, Yong
Song, Liang
Cheng, Shasha
Li, Dongmei
Zhu, Bei-Wei
Zhou, Dayong
Tan, Mingqian
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2207-2216
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland