Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Treatment Optimisation and Sample Preparation for the Evaluation of Lipid Oxidation in Various Meats Through TBARs Assays before Analysis
 
 
Titel: Treatment Optimisation and Sample Preparation for the Evaluation of Lipid Oxidation in Various Meats Through TBARs Assays before Analysis
Auteur: Grotta, Lisa
Castellani, Federica
Palazzo, Fiorentina
Naceur Haouet, M.
Martino, Giuseppe
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 6 pagina's 1870-1880
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland