Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Ethyl Carbamate (EC) by GC-MS and Characterization of Aroma Compounds by HS-SPME-GC-MS During Wine Frying Status in Hakka Yellow Rice Wine
 
 
Titel: Determination of Ethyl Carbamate (EC) by GC-MS and Characterization of Aroma Compounds by HS-SPME-GC-MS During Wine Frying Status in Hakka Yellow Rice Wine
Auteur: Bai, Weidong
Sun, Shuangge
Zhao, Wenhong
Qian, Min
Liu, Xiaoyan
Chen, Weixin
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 6 pagina's 2068-2077
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland