Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Non-Destructive Prediction of Moisture Content and Freezable Water Content of Purple-Fleshed Sweet Potato Slices during Drying Process Using Hyperspectral Imaging Technique
 
 
Titel: Non-Destructive Prediction of Moisture Content and Freezable Water Content of Purple-Fleshed Sweet Potato Slices during Drying Process Using Hyperspectral Imaging Technique
Auteur: Sun, Yue
Liu, Yunhong
Yu, Huichun
Xie, Anguo
Li, Xin
Yin, Yong
Duan, Xu
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 5 pagina's 1535-1546
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland