Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 30 gevonden artikelen
 
 
  The Use of Qualitative Analysis in Food Research and Technology: Considerations and Reflections from an Applied Point of View
 
 
Titel: The Use of Qualitative Analysis in Food Research and Technology: Considerations and Reflections from an Applied Point of View
Auteur: Doyle, N.
Swain, D.
Roberts, J. J.
Cozzolino, D.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 4 pagina's 964-969
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland