Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Headspace Solid-Phase Micro-extraction (HS-SPME) for Analyzing Soy Sauce Aroma Compounds via Coupling with Direct GC-Olfactometry (D-GC-O) and Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS)
 
 
Titel: Optimization of Headspace Solid-Phase Micro-extraction (HS-SPME) for Analyzing Soy Sauce Aroma Compounds via Coupling with Direct GC-Olfactometry (D-GC-O) and Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS)
Auteur: Feng, Yunzi
Su, Guowan
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Cai, Yu
Zhao, Haifeng
Cui, Chun
Zhao, Mouming
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 3 pagina's 713-726
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland