Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Removal of off-flavors and isolation of fatty acids from boiled anchovies using supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Removal of off-flavors and isolation of fatty acids from boiled anchovies using supercritical carbon dioxide
Auteur: Park, Ji-Yeon
Lee, Min-Kyung
Uddin, Salim
Chun, Byung-Soo
Verschenen in: Biotechnology and bioprocess engineering
Paginering: Jaargang 13 (2008) nr. 3 pagina's 298-303
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland