Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative and sensory changes during bulk and retail storage of hot-filled turkey casserole
 
 
Titel: Oxidative and sensory changes during bulk and retail storage of hot-filled turkey casserole
Auteur: Juncher, D.
Hansen, Tina B.
Eriksen, Helle
Skovgaard, Ib. M.
Knøchel, Susanne
Bertelsen, Grete
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 206 (1998) nr. 6 pagina's 378-381
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland