Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
 
  The Flavor and Antioxidant Activity Change Pattern of Shrimp Head Paste During Fermentation
 
 
Titel: The Flavor and Antioxidant Activity Change Pattern of Shrimp Head Paste During Fermentation
Auteur: Yu, Jing
Lu, Kuan
Sun, Jinyuan
Xie, Wancui
Song, Lin
Che, Hongxia
Verschenen in: Journal of Ocean University of China
Paginering: Jaargang 21 () nr. 1 pagina's 195-203
Jaar: 2022-01-18
Inhoud:
Uitgever: Science Press, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland