Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the Flavor and Oxidative Stability of Walnut Oil by Microwave Pretreatment
 
 
Titel: Improvement of the Flavor and Oxidative Stability of Walnut Oil by Microwave Pretreatment
Auteur: Zhou, Ye
Fan, Wei
Chu, Fuxiang
Pei, Dong
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 93 (2016) nr. 11 pagina's 1563-1572
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland