Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Modification of margarine fats by enzymatic interesterification: Evaluation of a solid-fat-content-based exponential model with two groups of oil blends
 
 
Titel: Modification of margarine fats by enzymatic interesterification: Evaluation of a solid-fat-content-based exponential model with two groups of oil blends
Auteur: Zhang, Hong
Pedersen, Lars Saaby
Kristensen, Dorther
Adler-Nissen, Jens
Christian Holm, Hans
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 81 (2004) nr. 7 pagina's 653-658
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland