Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 141 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Use of Sodium Metabisulphite and Ascorbic Acid to Control Browning in Ready-to-Eat Processed Potatoes during Prolonged Storage
 
 
Titel: Use of Sodium Metabisulphite and Ascorbic Acid to Control Browning in Ready-to-Eat Processed Potatoes during Prolonged Storage
Auteur: do Nascimento, Revenli Fernanda
Canteri, Maria Helene Giovanetti
Rodrigues, Sabrina Ávila
Kovaleski, João Luiz
Verschenen in: Potato research
Paginering: Jaargang 63 () nr. 4 pagina's 615-625
Jaar: 2020-05-28
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 141 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland