Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological attributes and biogenic amine content of probiotic Turkish fermented sausage
 
 
Titel: Microbiological attributes and biogenic amine content of probiotic Turkish fermented sausage
Auteur: Ergönül, Bülent
Kundakçı, Akif
Verschenen in: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Paginering: Jaargang 6 (2010) nr. 1 pagina's 49-56
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: SP Birkhäuser Verlag Basel, Basel
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland