Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Mathematical modeling of NaCl and KCl diffusion in mozzarella cheese using static and stirred brine
 
 
Titel: Mathematical modeling of NaCl and KCl diffusion in mozzarella cheese using static and stirred brine
Auteur: Clemente, Marco Aurelio Jeanegitz
de Oliveira, Talita Fogaça
Cremasco, Hágata
Galvan, Diego
Bordin, Mirian Souza Prado
Moreira, Ivanira
Borsato, Dionisio
Verschenen in: Heat and mass transfer
Paginering: Jaargang 56 () nr. 7 pagina's 2203-2210
Jaar: 2020-03-04
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland