Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Kinetics of mass transfer during deep fat frying of yellow fleshed cassava root slices
 
 
Titel: Kinetics of mass transfer during deep fat frying of yellow fleshed cassava root slices
Auteur: Oyedeji, A. B.
Sobukola, O. P.
Henshaw, F. O.
Adegunwa, M. O.
Sanni, L. O.
Tomlins, K. I.
Verschenen in: Heat and mass transfer
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. 5 pagina's 1061-1070
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland