Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and Material Properties of Milk Fat Systems During Temperature Fluctuations
 
 
Titel: Microstructure and Material Properties of Milk Fat Systems During Temperature Fluctuations
Auteur: Buldo, Patrizia
Andersen, Ulf
Wiking, Lars
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 8 (2013) nr. 4 pagina's 262-272
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland