Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Rheological Properties and Textural Attributes of Cooked Brown and White Rice During Gastric Digestion in Vivo
 
 
Titel: Rheological Properties and Textural Attributes of Cooked Brown and White Rice During Gastric Digestion in Vivo
Auteur: Bornhorst, Gail M.
Ferrua, Maria J.
Rutherfurd, Shane M.
Heldman, Dennis R.
Singh, R. Paul
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 8 (2013) nr. 2 pagina's 137-150
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland