Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Acidification, Sodium Chloride, and Moisture Levels on Wheat Dough: I. Modeling of Rheological and Microstructural Properties
 
 
Titel: Effects of Acidification, Sodium Chloride, and Moisture Levels on Wheat Dough: I. Modeling of Rheological and Microstructural Properties
Auteur: Jekle, Mario
Becker, Thomas
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 7 (2012) nr. 3 pagina's 190-199
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland