Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Creating Novel Structures in Food Materials: The Role of Well-Defined Shear Flow
 
 
Titel: Creating Novel Structures in Food Materials: The Role of Well-Defined Shear Flow
Auteur: Goot, A. J. van der
Peighambardoust, S. H.
Akkermans, C.
Oosten-Manski, J. M. van
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 2 pagina's 120-125
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland