Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Molecular Gastronomy: A Food Fad or an Interface for Science-based Cooking?
 
 
Titel: Molecular Gastronomy: A Food Fad or an Interface for Science-based Cooking?
Auteur: Linden, Erik van der
McClements, David Julian
Ubbink, Job
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 2 pagina's 246-254
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland