Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Emulsions Based on the Interactions Between Lactoferrin and Chitosans
 
 
Titel: Emulsions Based on the Interactions Between Lactoferrin and Chitosans
Auteur: Lorenzis, E. De
Semeraro, C.
Blasi, M. D. De
Mita, G.
Poltronieri, P.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 2 pagina's 169-173
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland