Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Structural and Physicochemical Characteristics of the Protein Matrix in Pasta on In Vitro Starch Digestibility
 
 
Titel: Effect of Structural and Physicochemical Characteristics of the Protein Matrix in Pasta on In Vitro Starch Digestibility
Auteur: Kim, Esther H.-J.
Petrie, Jane R.
Motoi, Lidia
Morgenstern, Marco P.
Sutton, Kevin H.
Mishra, Suman
Simmons, Lyall D.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 2 pagina's 229-234
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland