Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic Treatment Improves the Tenderness and Retains Organoleptic Properties of Squid (Illex argentinus) before and after High/Low Temperature Cooking
 
 
Titel: Ultrasonic Treatment Improves the Tenderness and Retains Organoleptic Properties of Squid (Illex argentinus) before and after High/Low Temperature Cooking
Auteur: Liu, Hongyun
Ling, Xiaochan
Li, Feng
Kong, Fanbin
Tang, Juming
Shi, Hu
Jiao, Yang
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2024-12-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland