Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Suitability of Dimensional, Physical and Physicochemical Properties of Selected Eight Improved Rice (oryza sativa l.) Varieties for Extrusion Cooking
 
 
Titel: Suitability of Dimensional, Physical and Physicochemical Properties of Selected Eight Improved Rice (oryza sativa l.) Varieties for Extrusion Cooking
Auteur: Moses, Mayaki Olutayo
Aishat, Akinwande Bolanle
Olanrewaju, Oke Moruf
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2024-11-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland