Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Optimising the Properties of pH-Sensing Films based on Red Pitaya Peel Powder and Konjac Glucomannan
 
 
Titel: Optimising the Properties of pH-Sensing Films based on Red Pitaya Peel Powder and Konjac Glucomannan
Auteur: Rahma, Rizka Aulia
Putri, Widya Dwi Rukmi
Wardana, Ata Aditya
Zhu, Fan
Purwati, Ismina Dwi
Mubarok, Ahmad Zaki
Nur, Mokhamad
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2025-02-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland