Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Thermomechanical Characterization of Oleogels Elaborated with a Low Molecular Weight Ethyl Cellulose and Monoglycerides
 
 
Titel: Thermomechanical Characterization of Oleogels Elaborated with a Low Molecular Weight Ethyl Cellulose and Monoglycerides
Auteur: García-Ortega, M. L.
Charó-Alvarado, M. E.
Pérez-Martínez, J. D.
Toro-Vazquez, J. F.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 3 pagina's 517-534
Jaar: 2024-04-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland