Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, Thermal, and Moisture Sorption Characterisation of cocoa-flavoured Confectionery Coatings Elaborated with Isomalt as Sucrose Substitute
 
 
Titel: Rheological, Thermal, and Moisture Sorption Characterisation of cocoa-flavoured Confectionery Coatings Elaborated with Isomalt as Sucrose Substitute
Auteur: Meza, Bárbara E.
Peralta, Juan Manuel
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 1 pagina's 219-229
Jaar: 2023-12-12
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland