Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Transglutaminase on Structure and Gelation Properties of Mung Bean Protein Gel
 
 
Titel: Effect of Transglutaminase on Structure and Gelation Properties of Mung Bean Protein Gel
Auteur: Wang, Rui-Xue
Li, Ying-Qiu
Sun, Gui-Jin
Wang, Chen-Ying
Liang, Yan
Hua, Dong-Liang
Chen, Lei
Mo, Hai-Zhen
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 421-432
Jaar: 2023-03-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland