Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical Stability Enhancement of β-carotene-rich O/W Nanoemulsions using a New Natural Emulsifier Developed from Pistacia lentiscus Fruit Residue
 
 
Titel: Physicochemical Stability Enhancement of β-carotene-rich O/W Nanoemulsions using a New Natural Emulsifier Developed from Pistacia lentiscus Fruit Residue
Auteur: Feki, Firas
Taarji, Noamane
Vodo, Sekove
Chamkha, Mohamed
Bouallagui, Zouhaier
Nakajima, Mitsutoshi
Isoda, Hiroko
Neves, Marcos A.
Sayadi, Sami
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 249-261
Jaar: 2022-11-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland