Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Using ATR-FT-IR Spectroscopy and Multivariate Curve Resolution to Quantify Variations in the Crystal Structure of Tempered Chocolate
 
 
Titel: Using ATR-FT-IR Spectroscopy and Multivariate Curve Resolution to Quantify Variations in the Crystal Structure of Tempered Chocolate
Auteur: Ioannidi, Eleni
Aarøe, Esben
Balling Engelsen, Søren
Risbo, Jens
van den Berg, Frans W. J.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 148-160
Jaar: 2022-08-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland