Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Functional Characteristics of Saffron (Crocus sativus L.) Corm Starch: Gelling and Film-Forming Properties
 
 
Titel: Physicochemical and Functional Characteristics of Saffron (Crocus sativus L.) Corm Starch: Gelling and Film-Forming Properties
Auteur: Esmaeelian, Mozhgan
Jahani, Moslem
Feizy, Javad
Einafshar, Soodabeh
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 82-94
Jaar: 2022-06-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland