Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication, Structural and Emulsifying Properties of Egg White Protein-Dextran Conjugates through Maillard Reaction
 
 
Titel: Fabrication, Structural and Emulsifying Properties of Egg White Protein-Dextran Conjugates through Maillard Reaction
Auteur: Yao, Xing
McClements, David Julian
Su, Yujie
Li, Junhua
Chang, Cuihua
Wang, Jing
Yang, Yanjun
Gu, Luping
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 4 pagina's 650-661
Jaar: 2022-06-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland