Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Calcium Chelators on Colloidal Stability and Interfacial Activity of Egg Yolk Granules
 
 
Titel: Effects of Calcium Chelators on Colloidal Stability and Interfacial Activity of Egg Yolk Granules
Auteur: Fu, Yuying
Yao, Junze
Su, Huanhuan
Li, Teng
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 302-313
Jaar: 2022-02-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland